در این مطلب قصد داریم کاملترین لیست غذاهای ترکی را به شما معرفی کنیم. همانطور که میدانید غذاهای ترکی دارای تنوع بسیار زیادی هستند. میتوان گفت که برای هر نوع سلیقهای یک غذای ترکی بهخصوص وجود دارد. با ما همراه باشید تا با انواع غذاهای ترکی آشنا شویم. نظرات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.🌹🌹
۱. دونر کباب (Doner Kebab)
یکی از معروفترین غذاهای ترکی که از گوشت چرخکرده به همراه نان و سسهای مختلف تهیه میشود. قطعاً در سفر به ترکیه باید این کباب را میل کنید.
مطالعه کنید: لیست 100 غذای سالم و طبیعی برای بدنی سالم تر!
۲. اسکندر کباب (Iskender Kebab)
گوشت چرخکرده که با نان لواش، سس گوجهفرنگی و دیگر افزودنیها ترکیب میشود. این غذا نیز طرفداران زیادی دارد.
۳. کوفته (Kofte)
گوشت چرخکرده با مخلفات و ادویهها تهیه شده و پخته میشود. معمولاً با نان و یا برنج سرو خواهد شد تا طعم بینظیرش به زیر زبان برود.
۴. لاهماجون (Imam Bayildi)
این غذا ترکیبی از بادمجان سرخ شده با زیتون پرورده، سس گوجهفرنگی و سبزیجات مختلف است. این غذا در کشور خودمان نیز پخته میشود.
از دست ندهید: چگونه در خانه درآمدزایی کنیم؟
۵. گوزلمه (Gozleme)
نوعی نان ترکی که با مخلفات مختلف مانند پنیر، گوشت و سبزیجات پر و سپس بر روی آتش پخته میشود.
۶. آش (Ash)
یک نوع سوپ سنتی ترکی که از حبوبات و سبزیجات مختلف تشکیل شده است. این آش کاملاً شبیه به آشهای ایرانی است.
۷. مانیش (Maneesh)
نوعی نان ترکی که ترکیبی از مخلفاتی مانند کشک، گوجهفرنگی و سبزیجات است. مانیش بهراحتی تهیه میشود و طعم بینظیری دارد.
مطالعه کنید: چگونه بهره وری بالایی داشته باشیم؟
۸. کوفته تابهای (Sahan Kofte)
گوشت چرخکرده با ادویهها و سبزیجات تهیه شده و در تابه سرخ میشود تا یک ترکیب عالی برای ناهار یا شام بهوجود آید.
۹. کباب کوبیده (Kabab Kobideh)
در ادامه لیست غذاهای ترکی باید به کباب کوبیده اشاره کنیم. گوشت چرخکرده با پیاز و ادویهها ترکیب شده و بر روی چوبهای مخصوص سرخ میشود. این کباب در ایران نیز محبوبیت بالایی دارد.
۱۰. پلو (Pilaf)
نوعی برنج آبپز که با گوشت یا مرغ و ادویههای مختلف تهیه میشود. این نوع پلو را بدون مخلفات خاص هم میتوان میل کرد.
مطالعه کنید: بهترین سایتهای موفقیت در ایران
۱۱. بورک (Borek)
نوعی خمیر برنجی که با مخلفات مانند پنیر، گوشت یا سبزیجات پر شده و پخته میشود. بورک عطر بسیار خوبی دارد.
۱۲. مندی (Manti)
نوعی دمپخت ساده که معمولاً با سس ماست سرو میشود. مندی را میتوان به عنوان یک ناهار عالی برای مهمانان تهیه کرد.
۱۳. کوفته برنجی (Icli Kofte)
گوشت چرخکرده با برنج و ادویهها ترکیب شده و پخته میشود. کوفته برنجی را میتوان برای پیکنیک نیز بهکار برد.
۱۴. کشکک (Kisir)
نوعی سالاد تشکیل شده از خرده برنج کوچک، سبزیجات و ادویههای مختلف. کشکک برخلاف نام آن دارای کشک نیست.
۱۵. کره دلمه (Karnabahar Mucver)
کره دلمه با سبزیجات و حبوبات ترکیب شده و سرخ شده میشود. این غذا میتواند انتخاب مناسبی به عنوان یک شام سبک باشد.
۱۶. سیمیت (Simit)
نوعی نان کوچک است که با پوشش دانههای کنجد و روغن پخته میشود. پخت این نان مراحل پیچیدهای دارد و تهیه آن کار هرکسی نیست.
۱۷. باقلوا (Baklava)
شیرینی خاصی که با لایههای نازک خمیر فیلو با پسته یا دیگر خشکبار و شربت شکر ساخته میشود. باقلوا در ایران نیز پخت میشود.
مطالعه کنید: رژیم اتکینز چیست؟
۱۸. شیش کباب (Shish Kebab)
تکههای گوشت با استخوان با سبزیجات و ادویهها روی چوب سرخ میشوند. گوشت مدنظر میتواند مربوط به گاو یا گوسفند باشد.
۱۹. سوجوک (Sucuk)
نوعی سوسیس خشک ترکی که با ادویههای خاصی سرخ میشود. سوجوک غذای محبوب گردشگرانی است که به ترکیه سفر میکنند.
۲۰. گلزنده کوفته (Cig Kofte)
گوشت چرخکرده با نان و ادویههای تند ترکیب شده و به میزان کمی تفت داده میشود. این غذا عطر خوبی دارد.
۲۱. کاراهین (Kara Lahana Corbasi)
سوپی تشکیل شده از گیاهان کاراهین (یک نوع کلم) با گوشت و سبزی. کاراهین برای درمان بیماریهای مختلف نیز مناسب است.
۲۲. اوزی (Ezogelin Çorbası)
سوپی با لوبیا، گندم و بلغور همراه با گوشت و ادویههای خوشبو. اوزی یک سوپ عالی است که به عنوان پیش غذا کاربرد دارد.
حتما بخوانید: راهکارهای تضمینی برای افزایش اعتماد به نفس
۲۳. اچچی (Açma)
نوعی نان نرم که پختن آن نیازمند استفاده از اجاقهای سنتی است. اچچی در روستاهای ترکیه بسیار محبوب بوده.
۲۴. کاشکاوال (Kaşkaval)
نوعی پنیر ترکی که معمولاً به صرف صبحانه و با استفاده از نان اچچی مصرف میشود. این پنیر ساختاری نرم دارد.
۲۵. سوتلو (Sütlü)
دسری با پایه شیر و شکر که به شکل پودینگ یا کرم کارامل تهیه میشود و میتوان آن را در مهمانیها برای پذیرایی بهکار برد.
۲۶. یوفکا (Yufka)
نوعی خمیر برنجی نازک که در کنار انواع غذاهای ترکی مورد استفاده قرار میگیرد. یوفکا اندازه بسیار کوچکی دارد.
مطالعه کنید: قبل از امتحان چی بخوریم
۲۷. کوفته تش (Çiğ Köfte)
نسخه ترکی از کوفته ایرانی با موادی مانند نخود، سبزیجات و ادویهها. کوفته تش باید بر روی آتش اجاق محلی پخته شود.
۲۸. ساریغول (Sarıgül)
شیرینی خاصی که مخصوص نوروز است و از شکلات و دانههای خشکبار تهیه میشود. ساریغول شیرینی متعادلی دارد و طعم آن بسیار عالی است.
۲۹. فریکاسه (Fırın Kumpir)
سیبزمینی پخته شده که درون آن را با مخلفاتی مانند مایونز، سبزیجات و سوسیس پر میکنند. تهیه این غذا بسیار ساده است.
ازدست ندهید: لاغری بدون ورزش!
۳۰. پاموک شکر (Pamuk Şeker)
نوعی شیرینی نرم و معطر که با انواع رنگها ترکیب می شود و قالبهای خاص خود را دارد. پاموک شکر نیز یکی از محبوبترین مواد غذایی ترکی است.
۳۱. شربت (Şerbet)
نوعی نوشیدنی شیرین و خنک که از میوهها، گلها و شکر تهیه میشود. در این نوع نوشیدنی از گلاب نیز استفاده میکنند.
۳۲. کوفته آلادی (Aladim Kofte)
نوعی کوفته با مخلفاتی مانند نخود، لوبیا، آرد و ادویه که با سس مخصوص سرو میشود. این سس معمولاً با کمک گوجه و فلفل تهیه خواهد شد.
۳۳. چوربه (Çorba)
چوربه به نوعهای مختلف سوپهای ترکی که با ترکیب مخلفات مانند حبوبات، گوشت و سبزیجات تهیه میشود، میگویند.
کلیک کنید: چرا زنان نسبت به مردان به خواب بیشتری نیاز دارند.
۳۴. خمیراش (Hamursuz)
نوعی نان نرم خمیری شکل که با تخم مرغ و شیر تهیه میشود. امروزه این نوع نان کمتر مورد استفاده قرار میگیرد و طرفداران زیادی ندارد.
۳۵. میلفوی (Milfoy)
نوعی خمیر برنجی نازک و لایهلایه که معمولاً کنار شیرینیها و دسرهای ترکی استفاده میشود. میلفوی ظاهر زیبایی دارد.
۳۶. سرخ کارامل (Karamelaş)
یک شیرینی تهیه شده از خمیر فیلو که با کره و شربت شکر سرخ شده تهیه میشود. این شیرینی را میتوان در شیرینیفروشیهای ترکیه یافت.
۳۷. کاغیت (Kağıt Kebabı)
نوعی کباب که در بین دو قرص نان نرم پخته میشود و با سس سبزیجات سرو خواهد شد. کاغیت با گوشت گاو تهیه میشود.
مطالعه کنید: همه چیز در مورد طمعها و مزاجها
۳۸. پنکاک (Pancake)
نوعی خمیر آبپز با تخم مرغ که معمولاً با عسل یا شکلات پوشیده میشود. پنکاک در واقع نسخه ترکی پنکیک است.
۳۹. سوزوک (Suzme)
یک غذای ساده که معمولاً با عسل یا ترکیبات شیرین دیگر ساخته میشود. این غذا نیز به ندرت در ترکیه امروزی مورد استفاده قرار میگیرد.
۴۰. ساسیس (Ses Kebabı)
تکههای گوشت با نان ترکی ترکیب شده و روی سیخهای خاصی سرخ میشوند. از این غذا با نام سوسیس کباب نیز یاد میشود.
۴۱. کاکاو (Kakao)
پودر کاکائو با شیر که به صورت نوشیدنی گرم تهیه میشود. این نوشیدنی شباهت زیادی به شیر کاکائو دارد.
۴۲. آکیتمه (Akıtma)
نوعی نان نرم ترکی که بهصورت نازک پخته میشود. این نوع نان را میتوان در کنار کبابهایی همچون کباب دونر مشاهده کرد.
۴۳. تاووق (Tavuk)
این غذا بهطور کامل از بخشهای مختلف مرغ تهیه میشود. در واقع باید آن را یک نوع جوجه کباب خاص دانست.
۴۴. گوزلمه تابهای (Sahan Gozleme)
نوعی گوزلمه که در تابه سرخ میشود و با مخلفاتی مانند پنیر، گوشت و سبزیجات پر خواهد شد. این غذا بسیار خوشمزه است.
۴۵. پیلاو (Pilav)
نوعی برنج آبپز که معمولاً با غذاهای گوشتی یا حبوبات همراه میشود. پیلاو در شهرهایی مثل استانبول طرفداران زیادی دارد.
۴۶. دونات (Dondurma)
نسخه ترکی از بستنی که به دلیل ماندگاری و مقاومت بیشتر به گرما مشهور است. حتماً باید این نوع بستنی را یکبار هم که شده امتحان کنید.
۴۷. چای (Çay)
نوشیدنی ملی ترکیه که بهصورت چای سیاه با شکر و یا بدون شکر سرو میشود. این چای نسبت به چای ایرانی کم رنگتر است.
۴۸. کیسهبورما (Kisir Borek)
نوعی خمیر برنجی که بهصورت کیسهای شکل داده میشود و با مخلفاتی مانند پنیر، گوشت و سبزیجات پر خواهد شد.
۴۹. پیتزا ترکی (Turkish Pizza)
نوعی پیتزا با خمیر نرم که با مخلفاتی مانند گوشت چرخکرده و سبزیجات ترکیب خواهد شد. پیتزا ترکی اندازه کوچکی دارد.
۵۰. ممت (Mamet)
دسری سنتی ترکی که با ترکیب آرد، گلاب، شکر و زعفران تهیه میشود. ممت کاملاً شیرین است و ظاهر خاص خود را دارد.
سخن پایانی
امیدواریم که با تهیه این لیست توانسته باشیم به شما بهترین غذاهای ترکیه را معرفی کنیم. ترکیه یکی از بهترین کشورها از لحاظ غذایی بوده و تنوع بالای آنها باعث میشود که حتما این کشور را به عنوان مقصد انتخاب کنید.