لیست بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی در سال 2021

بهترین سایت های فریلنسری

فریلنسرها 36 درصد از نیروی کار آمریکا در سال 2020 را تشکیل می‌دادند و جای تعجب نیست که این درصد با شیوع ویروس کرونا همچنان در حال افزایش است. فریلنسرها می‌توانند از آزادی به هنگام انتخاب پروژه و مشتریان خود لذت برده و کاری را انتخاب کنند که با روحیه آن‌ها سازگاری بیشتری دارد.

در طول شیوع ویروس کرونا شرکت‌های مختلف در سراسر دنیا به جای استخدام حضوری افراد، به طور فزاینده‌ای به استخدام فریلنسرها برای مقابله با تقاضاهای کاری روی آورند و همین موضوع سبب شد سایت های فریلنسری محبوبیت بیشتری نسبت به قبل پیدا کنند.

مطلب مرتبط: درآمد کار فریلنسری چقدر است؟

با بالا رفتن تقاضا، تعداد مشاغل فریلسنری در دسترس ( از خریداران مواد غذایی گرفته تا توسعه دهندگان وب ) در حال حاضر بیشتر از همیشه بوده و این روند رو به رشد در سال‌های آینده هم ادامه خواهد داشت. در این مقاله بهترین وب سایت های فریلنسری را برای شما فهرست می‌کنیم تا بتوانید در آن‌ها به دنبال شغل رویایی خود بگردید.

بهترین سایت های فریلنسری خارجی

Fiverr

سایت : https://www.fiverr.com/

نوع شغل‌های فریلنسری: بازاریابی دیجیتال، توسعه وب، رسانه‌های اجتماعی

مزایا: دسته بندی متنوع، ثبت نام رایگان، دوره های آنلاین

معایب: کارمزد بالا، فرآیند پرداخت طولانی

Fiverr

پلتفرمی است که فریلنسرها را با صاحبان مشاغلی که به دنبال خدمات طراحی وب‌سایت، نوشتن محتوا و صداگذاری هستند، اشنا می‌کند.این وب‌سایت فریلنسری روشی ساده را برای تعامل فریلنسرها و صاحبان مشاغل با یکدیگر فراهم می‌کند.

تنها نکته منفی در مورد این سایت این است که فرآیند دریافت درامد کمی طولانی است. بسته به سطح هر فریلنسر، ممکن است تا 14 روز طول بکشد تا درآمد آن‌ها برداشت شود اما گزینه های متعددی برای برداشت از پرداخت وجود دارد، مانند کارت نقدی، پی پال و حواله.

مطالعه کنید: ترتیب 10 تا از ارزشمندترین برندهای جهان در سال 2022

Toptal

سایت  : https://www.toptal.com/

نوع شغل فریلنسر: توسعه نرم افزار، مشاوره مالی، مدیریت

مزایا: وجود شرکت های برتر در وب سایت، صورتحساب و پرداخت رایگان

معایب: وجود پروژه‌های بزرگ

Toptal

یک وب سایت فریلنسری است که متخصصان صنعت فریلنسری بسیار ماهر را با شرکت ها مرتبط می‌کند. Toptal دارای طیف گسترده‌ای از توسعه دهندگان وب و طراحان وب تا مشاوران مالی و مدیران محصول است. درخواست ثبت نام شما به عنوان فریلنسر برای Toptal مستلزم گذراندن پنج مرحله است؛ از یک ارزیابی جامع انگلیسی گرفته تا یک ارزیابی پروژه که این فرآیند طولانی ممکن است برای برخی از افراد سخت باشد.

این فرآیند تضمین می‌کند که تنها 3 درصد فریلنسر به پلتفرم راه پیدا کرده و افراد ماهر اجازه جستجوی کار را پیدا خواهند کرد. پس از عبور از این پنج مرحله، به فرصت‌های شغلی متنوعی از مشتریان و شرکت‌های برتر مانند موتورولا و Airbnb دسترسی پیدا می‌کنید. از سمت دیگر چنانچه در آزمون موفق نباشید، درخواست‌های شما تا چند ماه به تعویض خواهد افتاد.

مطالعه کنید: برای افزایش بهره‌وری روزانه چه کنیم؟

Jooble

https://jooble.org/

نوع شغل فریلنسر: نویسندگی، طراحی گرافیکی، ورود اطلاعات

مزایا: کشف شغل متمرکز، بدون نیاز به ثبت نام

معایب: بدون امکان ارسال درخواست سریع – باید از صاحب هر شغل برای آن موقعیت شغلی اطلاعات کسب کنید.

Jooble

یک موتور جستجو برای مشاغل بوده و بیش از 140000 موقعیت شغلی در سراسر جهان، از جمله وب‌سایت‌های شرکتی، شبکه های اجتماعی و آگهی‌ها را جمع آوری کرده است. Jooble به شما این امکان را می‌دهد فقط در یک منطقه خاص شغل پیدا کنید. در صفحه اصلی می‌توانید یک شهر خاص در کشور خود را برای پیدا کردن مشاغل انتخاب کنید.

علاوه بر آن برای یافتن مشاغل فریلنسری در Jooble نیازی به ایجاد حساب کاربری ندارید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که کلمه کلیدی شغل مورد نظر خود را در موتور جستجوی Jooble وارد کرده و فیلترهای مختلفی مانند محدوده حقوق، سابقه کار و تاریخ را برای کمک به یافتن شغل مورد نظر خود اعمال کنید.

از دست ندهید: پر درآمدترین ورزش های دنیا

Freelancer.com

نوع شغل فریلنسری: ترجمه محتوا، توسعه وب، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

مزایا: چت زنده، پشتیبانی 24 ساعته

Freelancer.com

یک وب سایت شغلی فریلنسری محبوب است که در آن افراد ماهر و شرکت‌هایی سراسر جهان در پروژه‌های مختلف کنار یکدیگر کار کرده و موفقیت یک پروژه را تضمین می‌کنند. به لطف طیف گسترده ای از تخصص‌ها، صاحبان کسب و کار و فریلنسرها می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن با یکدیگر آشنا شده و همکاری خود را آغاز نمایند.

می‌توانید به عنوان یک فریلنسر یا صاحب شرکت و پروژه ثبت نام را در سایت تکمیل کنید. برای ثبت نام به عنوان فریلنسر، باید فرم ثبت نام کوتاهی را پر کرده و اطلاعات دقیق از جمله مهارت‌ها، سوابق تحصیلی و تجربه کاری خود را ارائه دهید.

 

از دست ندهید: بهترین سایت‌های آموزشی آنلاین کدامند؟

Upwork

https://www.upwork.com/

نوع شفل فریلنسری: بازاریابی برند، برنامه نویسی، طراحی سایت

مزایا: بالاترین سطح پرداخت، مشتریان معتبر، پروژه های مبتنی بر بودجه

معایب: هزینه خدمات بالا

Upwork

یک وب سایت فریلنسری است که مشتریان و فریلنسرها را از نقاط مختلف دنیا با یکدیگر آشنا می‌سازد. این پلتفرم طیف گسترده ای از مشاغل ( مانند طراحی وب، خدمات مشتری و حسابداری) را ارائه می‌دهد. برای شروع به عنوان یک فریلنسر در Upwork، با ایجاد یک اکانت شروع کنید.

اطمینان حاصل کنید که جزئیات کامل در مورد خودتان، تخصص و تجربه کاری را درج کرده باشید. به خاطر داشته باشید که هر زمان که برای شغلی درخواست می‌دهید، مشتریان با بررسی پروفایل شما تصمیم می‌گیرند که آیا واجد شرایط هستید یا خیر.

مطالعه کنید:هر آنچه که در مورد رنگ‌های مکمل نمی‌دانید!!

Flexjobs

flexjobs.com

https://www.flexjobs.com/

نوع شغل فریلنسر: نویسندگی، بازاریابی محتوا، کپی رایتنیگ

مزایا: ضمانت 30 روزه بازگشت پول، پشتیبانی قابل قبول

Flexjobs

وب سایتی است که در زمینه فرصت‌های شغلی انعطاف پذیر و از راه دور، از جمله مشاغل فریلنسری، نیمه وقت و تمام وقت تخصص دارد. دسته بندی های گسترده ای وجود دارد، از تحصیل و آموزش گرفته تا شغل روزنامه نگاری و نویسندگی که می‌توانید بسته به تخصص خود آن‌ها را پی گیری کنید.

Flexjobs تضمین می‌کند که هر شغل فهرست شده در وب سایت قانونی است. این برنامه همه درخواست‌های شغلی را تحلیل کرده و کلاهبردارها و شرکت‌های جعلی را فیلتر می‌کند. برخلاف سایر سایت‌های شغل آنلاین، این وب سایت فریلنسری هیچ گونه تبلیغاتی را در صفحه اولیه خود نمایش نمی دهد.

منبع

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی

اگر قصد دارید به عنوان یک فریلنسر با شرکت‌های ایرانی همکاری داشته باشید، می‌توانید شغل مورد نظر را در سایت‌های مختلفی جستجو کنید که بهترین آن‌ها را خدمت شما معرفی خواهیم کرد.

مطالعه کنید: برترین فروشگاه های اینترنتی در سال 1401

پونیشا

ponisha.ir

https://ponisha.ir/

یکی از مطرح‌ترین سایت‌های فریلنسری ایران، سایت پونیشا است که در آن ۲۷۰ هزار فریلنسر ماهر پروژه‌های مخلتلف را انجام می‌دهند. در وب سایت پونیشا می‌توان پروژه‌هایی در زمینه برنامه نویسی، طراحی وب، ترجمه، تولید محتوا، طراحی لوگو، خدمات سئو، دیجیتال مارکتینگ و … پیدا کرد.

پونیشا از جمله وب سایت‌هایی است که توانسته به فریلنسرهای ایرانی در پیدا کردن شغل دلخواه خود کمک زیادی کرده و باعث ایجاد ارتباط بین کارفرما و فریلنسر شود.

برای گرفتن پروژه در وب سایت پونیشا، ابتدا باید یک پروفایل ایجاد کرده و مهارت‌ها و تجربه کاری خود را درج کنید. سپس بسته به زمینه کاری به فرصت‌های شغلی مرتبط با آن مراجعه کرده و پروژه دلخواه خود را باز کنید. در بخش کامنت می‌توانید مدت زمان تحویل کار یا قیمت پیشنهادی را ارائه دهید تا کارفرما با بررسی رزومه متقاضیان، یک فریلنسر را برای پروژه مورد نظر خود انتخاب نماید.

تایپایران

http://typeiran.com/

این سایت برای افرادی مناسب است که به دنبال کار تایپ، ورود اطلاعات به جدول‌ها یا اکسل، رسم نمودار، تایپ از فایل صوتی و … هستند. تعداد کاربران سایت تایپایران به بیش از 270 هزار نفر می‌رسد که این افراد تا به امروز 453 هزار پروژه را با موفقیت به اتمام رسانده‌اند.

کارفرمایان در این سایت می‌توانند یک تاریخ نزدیک برای پروژه خود وارد کرده و فریلنسرها در صورت موافقت آن پروژه را انتخاب نمایند. به طور مثال اگر عجله دارید شما می‌توانید درخواست تایپ سه صفحه ورد تا 5 ساعت دیگر را ثبت کنید و هر فریلنسری که آزاد باشد، می‌تواند این پیشنهاد را قبول کرده و در ساعت مشخص شده تایپ را تحویل دهد.

مطالعه کنید: زیباترین و عجیب‌ترین سواحل جهان

انجام میدم

anjammidam.com

https://www.anjammidam.com/

یکی دیگر از بهترین سایت های فریلنسری ، سایت انجام میدم است که در آن بسته به مهارت خود می‌توانید پروژه‌های مختلفی را پیدا کنید. در وب سایت انجام میدم می‌توانید در بین بسته‌های مختلف قیمت را مقایسه کرده و بهترین گزینه را برای پروژه خود انتخاب نمایید.

پارسکدرز

https://parscoders.com/

در پارسکدرز امکان انجام پروژه‌هایی نظیر تایپ، ترجمه، طراحی وب، برنامه نویسی، گرافیک و … وجود دارد. کارفرما درخواست پروژه خود را ثبت کرده و فریلنسر با توجه به شرایط پروژه گزینه مورد نظر خود را انتخاب کرده و یک درخواست کاری برای آن کارفرما ارسال می‌کند. این سایت حدود 11 سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده و بیش از 100 هزار فریلنسر در آن فعالیت دارند.

کارلنسر

https://www.karlancer.com/

یکی از بهترین سایت‌ها برای فریلنسرها، سایت کارلنسر است که تمام تلاش خود را کرده است تا ثبت درخواست و گرفتن پروژه برای فریلنسرها و کارفرمایان راحت باشد. برای اینکه بتوانید در این سایت به عنوان یک فریلنسر به کار بپردازید، ابتدا باید یک اکانت ایجاد کرده و با درج مهارت‌ها و پروژه‌های انجام گرفته، خود را معرفی کنید.

کلیک کنید: بهترین سایت های کتاب صوتی رایگان و پولی

سخن پایانی

فریلنسری یک از اشکال مختلف شغلی است که می‌تواند مزایایی نظیر ساعات کار انعطاف پذیر، عدم نیاز فیزیکی در محیط کار، صرفه جویی در هزینه و وقت، امکان انجام چند پروژه و … با خود به همراه داشته باشد. به عنوان یک فریلنسر باید برای پیدا کردن شغل به سایت ‌های فریلنسری مراجعه کنید تا پروژه‌ای مطابق با مهارت‌های خود پیدا کنید.حس یاد!

 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید!

2 پاسخ

  1. کارلنسر بخش خدمات هم اضافه کرده شبیه سایت فایور که میشه خدمت فروخت. خیلی باحال شده. دیگه نیازی نیست با قیمت پایین کار کنید.

  2. سلام
    میشه بگید فلیرنسر چه کاری انجام میده؟
    چون زیاد اسمشو شنیدم وخیلی دوست دارم بااین کار اشناشوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *