معرفی لیستی از تمام تجهیزات سوار کاری

لیستی از تمام تجهیزات سوارکاری

اسب‌های باهوش زمانی که از سمت انسانی حس احترام و مهربانی را درک کنند، پیوندهای محکمی با او ساخته و پس از آن رابطه خوبی با آن فرد برقرار خواهد کرد. با توجه به رفتار دوستانه اسب و هیجانی که اسب سواری دارد، بسیاری از مردم دوست دارند اسب سواری را حداقل برای یک مدت امتحان کنند. اگر شما هم به اسب سواری علاقمند بوده یا به تازگی اسب سواری را آغاز کرده‌اید، در این مقاله از حس یاد همراه ما باشید تا به بررسی تجهیزات سوار کاری ب پردازیم.

لیست تجهیزات سوار کاری

پیش از معرفی و ارائه جزئیات بیشتر، یک مرور کلی به وسایلی خواهیم داشت که برای اسب سواری به آن‌ها نیاز دارید. می‌توانید لیست تجهیزات سوار کاری را در گوشی خود ذخیره کرده و پیش از شروع سواری کاری آن‌ها را تهیه کنید.

کلیک کنید: تجهیزات اسب سواری را از کجا بخریم؟

لیست تجهیزات ضروری سوارکار

  • شلوار سواری
  • پیراهن (پارچه قابل تنفس که مطمئن باشید حرکت شما را محدود نخواهد کرد)
  • چکمه بلند
  • دستکش
  • کلاه ایمنی
  • جلیقه سوارکاری

لیست تجهیزات برای اسب

  • زین، پد زین
  • دهان بند
  • رکاب
  • تنگ
  • افسار
  • ابزار نظافت
  • اسپری دور کننده حشرات
  • پتو یا پارچه مخصوص اسب
  • جعبه کمک‌های اولیه

معرفی تجهیزات سوار کاری برای سوارکارٰ

مطالعه کنید: بهترین اپلیکیشن‌های سفر و گردشگری

ٰمعرفی تجهیزات سوار کاری برای سوارکار

ابتدا به معرفی تجهیزاتی خواهیم پرداخت که شما به عنوان یک سوارکار باید آن‌ها را تهیه کنید. این تجهیزات برای اسب طراحی شده و ایمنی شما را تضمین خواهند کرد.

  1. شلوار سواری

یکی از مواردی که حتما باید با دقت انتخاب شود، شلوار درست برای سوارکاری است. شلواری که استفاده می‌کنید، باید به شما اجازه دهد تا به راحتی بر روی اسب نشسته و در طول اسب سواری اذیت نشوید. شلوار سواری معمولا با نام Breeches و jodhpurs شناخته شده که در بعضی از قسمت‌های شلوار مانند زانو، وصله‌ای دوخته شده که مانع سرخوردن می‌شود.


  1. پیراهن مناسب

شلواری که می‌پوشید حتما باید برای سوارکاری طراحی شده باشد اما برای انتخاب لباس محدودیت کمتری دارید. برخی از لباس‌ها مخصوص اسب سواری طراحی شده و جنس متفاوتی دارند اما به طور کلی شما می‌توانید از هر لباسی استفاده کنید که مانع حرکت شما نشود. در حالت ایده‌ال باید به دنبال انتخابی باشید که در برابر اشعه ماوراء بنفش مقاوم بوده و در صورتی که ساعات زیادی در بیرون از منزل اسب سواری کردید، حس ناخوشایندی در شما ایجاد نکند.


  1. چکمه

چکمه از جمله ضروری ترین تجهیزات سوارکاری است که در ابتدای راه باید تهیه کنید. پوشیدن چکمه‌های معمولی به هیچ عنوان ایده خوبی نخواهد بود زیرا این چکمه‌ها فاقد ویژگی‌هایی هستند که اسب سواری ایمن به آن نیاز دارد. چکمه‌های سوارکاری دارای یک پاشنه کوچک بوده تا از لغزش پای شما بر روی رکاب جلوگیری کند.


  1. کلاه ایمنی

رفرقی نمی‌کند تا چه حد در سوارکاری تخصص دارید، در هر صورت باید به فکر تهیه کلاه ایمنی باشید. اسب سواری ورزش پر ریسکی است که در صورت رعایت نکردن اقدامات لازم، ممکن است به سر شما ضربه وارد شود؛ به همین دلیل به کلاه ایمنی نیاز دارید که از شما محافظت می‌کند. فراموش نکنید که از کلاه‌های دیگر مانند کلاه ایمنی دوچرخه برای اسب سواری استفاده نکنید زیرا نمی‌تواند مانند کلاه اسب سواری تضمین کننده سلامت شما باشد.


  1. جلیقه ایمنی

یکی دیگر از تجهیزات اسب سواری که به شما برای ایمن ماندن کمک می‌کند، جلیقه ایمنی است. این جلیقه بالا تنه شما را پوشانده و در صورت افتادن از اسب، مانع ایجاد هر گونه آسیبی خواهد شد. خطر کوفتگی یا آسیب به دنده‌های خود را با خرید جلیقه ایمنی کاهش خواهید داد.


  1. دستکش

برای اینکه تعادل‌تان بر روی اسب حفظ شده و افسار به دلیل عرق کردن دست سر نخورد، از دستکش استفاده کنید. علاوه بر آن برخی از افسارها دارای جنس خشکی بوده و ممکن است دستتان را اذیت کند، با پوشیدن دستکش از همه این مشکلات جلوگیری خواهید کرد. دستکش‌های سوارکاری یک تفاوت اساسی با دستکش‌های عادی دارد و آن تفاوت حالت چسبندگی کف دستکش است که به نگه داشتن افسار کمک می‌کند.

از دست ندهید: مزایای آدر نالین چیست؟

معرفی تجهیزات سوارکاری برای اسب

معرفی تجهیزات سوارکاری برای اسب

اگر تمایل دارید اسب سواری را به طور جدی ادامه دهید، باید برای اسب خود هم تجهیزاتی خریداری نمایید که ایمنی و راحتی او را تضمین کند. در این بخش به معرفی تجهیزات سوارکاری مناسب برای اسب خواهیم پرداخت.

  1. زین و پد زین

زین بهترین سرمایه گذاری است که می‌توانید برای اسب خود انجام دهید. زین به گونه‌ای طراحی شده که هم راحتی سوار کار و هم راحتی اسب را تضمین می‌کند. پس از خرید زین باید اقدامات لازم برای نگهداری آن را انجام دهید تا طول عمر بیشتری داشته باشد. در کنار زین باید پد زین هم خریداری شود که نقش این وسیله هم حائز اهمیت است. این پد زیر زین قرار گرفته و از ساییدگی زین به بدن اسب جلوگیری خواهد کرد.


  1. افسار

برای کنترل اسب باید یک قطعه به نام افسار تهیه کنید که معمولا از جنس چرم تولید می‌شود. در انتخاب افسار دقت زیادی داشته باشید زیرا در صورت انتخاب نادرست، اسب شما اذیت خواهد شد.


  1. رکاب

رکاب حلقه فلزی شکلی است که هنگام اسب سواری پاهای خود را در آن قرار می‌دهید. رکاب توسط یک بند چرمی به زین متصل شده تا استحکام کافی داشته باشد.


  1. دهان بند

برای کنترل سرعت اسب به یک دهان بند متناسب با اندازه دهان اسب خود نیاز خواهید داشت تا باعث ازار او نشود.

کلیک کنید: بهترین باشگاه‌های اسکیت در تهران

  1. ابزار تیمار اسب

برای حفظ سلامت اسب خود باید حتما ابزار تیمار را در برنامه خرید خود قرار دهید. این ابزارهای نظافتی باعث تمیزی ظاهری اسب، مرتب شدن، گردش خون بهتر و … می‌شود. محتویات این بسته حاوی فرچه نرم و سخت موی اسب، شانه یال، برس مخصوص تمیز کردن سم، شامپو، اسفنج، فرچه و نرم کننده خواهد بود.


  1. اسپری دفع حشرات

مگس‌ها یک کابوس بزرگ برای اسب‌ها هستند که می‌توانند با ایجاد مزاحمت، اسب شما را ناراحت کنند. علاوه بر آن حاوی بیماری‌هایی هستند که بهتر است از اسب دور بمانند. اگرچه شما نمی‌توانید کل مگس‌های اطراف خود را از بین ببرید، اما با خرید اسپری دفع حشرات به میزان قابل توجهی تعداد آن‌ها کاهش خواهد یافت.


  1. جعبه کمک‌های اولیه

برای هر سوارکاری، جعبه کمک‌های اولیه یک ضرورت است. اگر طی یک اتفاق اسب شما اسیب ببیند، برای پیدا کردن وسایل درمانی وقت زیادی صرف خواهید کرد اما اگر یک جعبه کمک‌های اولیه داشته باشد، سریعا می‌توانید درمان را شروع کنید. البته شما باید با دامپزشک خود تماس بگیرید اما حداقل مدتی که منتظرشان هستید، می‌توانید از محتویات جعبه استفاده کنید.

علاوه بر این وسایل شاید به تجهیزات دیگری هم نیاز پیدا کنید که پس از مشورت با مربی خود می‌توانید آن‌ها را تهیه کنید.

از دست ندهید: زیبا ترین سواحل جهان برای اسب سواری

سخن پایانی

در این مقاله به مهم‌ترین تجهیزات سوار کاری پرداختیم. علاوه بر این مواد تجهیزات متنوع دیگری هم برای اسب سواران و خود اسب به بازار عرضه شده است که در صورت داشتن بودجه لازم، می‌توانید آن‌ها را نیز خریداری کنید. چنانچه توان پرداخت هزینه بالایی را ندارید، می‌توانید این تجهیزات را اولویت بندی کرده و تنها آن‌هایی را خریداری کنید که تضمین کننده ایمنی شما و اسب‌تان است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *